maanantai 30. syyskuuta 2013

ei tule niin pimeää


Dagens: lenkkarit Converse, farkkuleggarit Lindex, paita Marimekko, silkkihuivi Cos - nieleskelin kassalla ostosta tehdessäni, mutta tää on taas näitä, vaatekaapin kustannustehokkaita. Käyttökertojen ja ostohinnan välinen suhdanne alkaa olla aika olematon. Ja siis tiesinhän mä sen, siks panostinkin. 

Arvatkaa kuka odottaa talvea enemmän kun mitään muuta? _o/ 
Tulis lumi, heijastinkelit, räntä ja loskakin, katuvalot, se ettei näe ulos bussin ikkunasta, parkkiruudun auraus ja ja ja ja kylmät illat maailman kuumimmassa kainalossa. 

4 kommenttia:

  1. Oi, sulla on jo uusi kainalo? :) Itse koitin koko kesän etsiä uutta, mutta ei.. ja vanha oli huono ja lähti ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonoon kainaloon ei kannata jäädä eikä sen perään kannata varsinkaan jäädä suremaan.. <3 Ne lähtee kun ne tekee tilaa uudelle, joka on parempi!
      Ja joo, on "jo" uus. Olin edellisessä suhteessa niin pitkään erokypsä ja itsenäinen että tuntuu kun erosta olis paljon pidemmän aikaa, mut eihän siitä toki oo. Mut ei kai sitä uutta ihanaa ihmistäkään voi sen perusteella käännyttää pois, että mä en voi tavata sua vielä :) Maailman parhaalta tuntuu just nyt.

      Poista
  2. Totta puhut, silti se sattuu! Ihanasti sanottu, onnekas olet että olet uuden ihmisen tavannut ja saat kokea onnea "huonon" suhteen jälkeen, ei silloin kuulukaan häätää uutta ihmistä pois! :) Sä kyllä kirjotat ihanasti, samaistun sun juttuihin aina, päivittäisitpä vaan useammin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti. Toivottavasti sunkin tielle astelee pian semmonen tyyppi jonka kanssa mikään ei satu <3. Ja kaunis kiitos, mä yritän panostaa päivittämiseen

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.