lauantai 27. heinäkuuta 2013

LDN

Käytiin poikien äidin kanssa kääntymässä Lontoossa-
moikkaamassa ystävää, pyörimässä London Eyessä, shoppailemassa, syömässä, nauramassa, paluumatkalla kerettiin vähän mököttääkkin.






Ihan täydellinen loma siis.

Oon sitä tyyppiä, joka oppii parhaiten tekemällä. Haaveilen, että pääsisin ennen englannin yo kirjoituksia muutamaksi viikoksi haahuilemaan tuonne ja vaihtamaan ajatukset englanniksi, jotta kirjotuksissa olis mahdollisimman hyvät mahdollisuudet onnistua. Sama ruotsin kanssa. Muutamaa viikkoa kauempaa en oikein osaisi kuvitella olevani poissa kummipoikien, mummin ja muiden läheisten luota. Mulla vaihtuu ajatukset ja unet yllättävän nopeasti vieraassa maassa uudelle kielelle, joten uskon, että kielikylvystä ennen ylppäreitä olis tosi paljon hyötyä. Saas nähdä, miten elämä näitä haaveita kohtelee. 

Nyt on ollut ihan hirveä kirjotusinspiraation-, ajan- ja hetkessä elämisen puute. Toivottavasti joku jaksaa tätä silti seurailla, sillä eiköhän tää muutto ja uus elämä jossain vaiheessa vaihdu taas rutiininomaiseks ja ne ajatukset rupee taas juoksemaan sormien kautta näppäimistölläkin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.