sunnuntai 5. toukokuuta 2013

hetkiä

Viimeaikoina on tullut postailtua noita turhaantumis -sävytteisiä kuvattomia postauksia, niin laitetaan tähän väliin muutama hyvän fiiliksen kuva ja ajatus menneeltä viikolta.


kevään eka converse -päivä.


kondiittori- ystävän erikoislahja turkinpippurien ja marengin ystävälle: turkinpippurimarengit!



vappubrunssi muutaman rakkaan kanssa.


lempiruno lempikirjasta, luettuna lempipaikassa, eli hsl:n kulkuneuvoissa. tunnustus: päikkärit ja lukuhetket busseissa ja ratikoissa on parasta. joskus vaan ajelen ympyrää. 



vappu neljän seinän sisällä. onneks tän vuoden vapusta on selvitty. kaunis Helsinkini muuttuu kerran vuodessa käsittämättömäksi karnevaaliksi, josta selviytyäkseen pitäisi kai olla suoritettuna ninja- akademia tai vähintään poliisiammattikorkeakoulu. tänä vuonna suojauduin, vilkuilin juhlahumua vain auton takapenkiltä ja verhojen raosta.



Niin ja se päivän varsinainen, ajatuksella kyhätty masentelupostaus löytyy näiden hyvien hetkien alta, kas tuolta.

                              

5 kommenttia:

  1. Täällä kanssa ihmiset sekoaa aina vappuna. Katsoinkin parhaaksi olla selvinpäin ja visusti kotosalla vaan, paitsi vapputorilla käytiin jo heti aamusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kans oikein leiriydyin tänne kotikoloon! Nuorna sitä jaksoi.

      Poista
  2. Hmh! Voihan hitto mitä ongelmia sen appin kanssa! Ilmoitanko kuitenkin nyt ystäväsi sähköpostiosoitteen Printicille? Eli kolme ilmaista kuvaa tulee tunnukselle laura.kyyro@gmail.com? Eikö applikaatio siis löydä ystäväsi kuvia hänen omasta puhelimesta? Outoa. Kokeile lähettää hänen puhelimeensa kolme kuvaa, jotka hän tallentaa omaan kuvakansioonsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Ilmaiset kuvat ovat nyt aktivoitu ystäväsi tunnuksilla :-) Kerro sitten menikö tämäkin arvonta osaltasi mönkään vai ei hahah!

      Poista
    2. kiitos! koitetaan ratkaista tämä. :D

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.