tiistai 16. huhtikuuta 2013

hiljaisuudesta

Aina sitä päättää, että nyt varmasti kirjoitan jokaikinen päivä. Ja aina tuolla kulkiessa tulee mieleen asioita, joista haluaisi kirjoittaa. Muotoilen lauseita päässäni, keksin iskeviä otsikoita ja kuumia puheenaiheita. 

Sitten tulen kotiin. Rojahdan sohvalle, laahustan jääkaapille, pesen kasvot. Luen muiden blogeja, läksyjä, lehtiä. Kinastelen poikaystävän kanssa kotitöistä. Rapsutan itseäni korvan takaa, kun koira ei ole täällä. 

Kannan mukanani aina välillä lehtiötä ja kynää, mutta olen kai niin auttamattoman nykyaikainen, että ajatukseni siirtyvät parhaiten "paperille" näppäimistön kautta. Toivottavasti uusien windwos 8 tablettien hinnat joskus laskee sen verran järkevälle tasolle, että sellainen olisi mahdollista hankkia. 



Jotain kirjoitin tällä viikolla ylös. Se ei välttämättä kosketa minua juuri tänään, mutta tunnistan itseni siitä melkein kipeästi.

"Nuorten ihmisten sydän on aika ajoin lyijystä tehty. Se kerää painonsa sattumanvaraisista kokemuksista, mikä tahansa saa sen tihenemään, nyrjähtämään sijoiltaan. Mutta yhtä helposti se kevenee taas, unohtaa vakavuutensa."

- Riikka Pulkkinen, kirjasta "Totta" - jos ette ole vielä lukeneet, lukekaa jo. Pulkkisen kerronta on uskomattoman kaunista.


Niin, ehkä sitä osaisi muodostaa ajatuksensa yhtä kauniisti, jos ajattelisi useammin tässä näppäimistön äärellä. Yritetään. :)

5 kommenttia:

  1. Ah voi kuule alku kappaleet oli kuin omia ajatuksia, niin paljon harmittaa ettei ehdi (siis jostain syystä ei jaksa tms) kirjoittaa kun ajatuksissa pyörii vaikka mitä valmiita postauksia! Ajatusten puhtaaksikirjoitus laite olisi kyllä mitä tarpeellisin keksintö..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ihanaa etten oo yksin... ja joo, mä ainakin hankkisin sellaisen :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo, niin on. Osui ja uppos, kuten monet muutkin Pulkkisen lauseet. :)

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.