lauantai 2. maaliskuuta 2013

aamukahvilla ja ikkunaostoksilla

Heräsin tänään aikaisin, kävin ystäväni kanssa vielä aamukahvilla ja vahdin siinä sivussa tunnin nukkuvaa askeltajaa. Oli harvinaisen helppoa. Vasta viimeisen viiden sekunnin aikana tyyppi avasi silmät ja päästiin vähän halailemaan ennen vahdinvaihtoa. Istuttiin kiireettömästi puoltoista tuntia kahvilla ja syötiin pienet pullat.



Kahvittelun jälkeen pyörähdettiin Nansolla ja Louis Vuittonilta. Minä ostin Nansolta alennus legginsit ja ystävä Vuittonilta laukun. Se oli kyllä upea ja näytti paljon paremmalta kaverin kainalossa kuin siellä hyllyllä. Ja meni varmasti hyvään, rakastavaan kotiin. Ja aika paljon muitakin syitä suorittaa tämä syntinen ostos me keksittiin sillä aikaa, kun käveltiin automaatille ja takaisin.

" I like to keep my money where I can see it. Hanging in my closet." - Carrie

Ajattelin tätä blogia aloitellessani, etten koskaanikinämilloinkaan tee kollaaseja tai haavepostauksia, mutta kivoja juttuja on yllättävän kiva pyöritellä alitajunnassaan ja kovasti ne nyt vaan puskee sieltä sitten tänne bloginkin puolelle. Mulla on tällä hetkellä supertylsä elämäntilanne, lähinnä siis ostosten tekemisen kannalta, joten skippasin suosiolla superhoukuttelevat IVANAhelsingin ystävämyynnit ja muutenkin olen tehnyt viimeaikoina ostoksia vain kirppiksiltä. Nyt yllätin itseni kuitenkin haaveilemasta yhdestä täydellisestä pienestä laukusta, johon törmäsin COS:n liikkeessä. Taidan kuvata kirpparivuoresta muutamia kivoja juttuja ja toivoa, että joku tykästyisi niihin, ostaisi pois ja voisin pinkoa COS:iin ostoksille. Laukun lisäksi hypistelin Nansolla uutta mallistoa ja tanssisin niiiin mielelläni ystäväni kesähäät tässä mekossa.



Tai sitten joissain niistä vanhoista, jotka kaapissa jo roikkuvat.


pssst. pahoittelut siitä, että banneri muuttuu kokoajan. en oikein osaa päättää, miltä haluaisin sen näyttävän!

2 kommenttia:

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.