lauantai 16. helmikuuta 2013

14.2




Siinäpä se. Meidän Hedwig, ystävänpäivän pöllöpostia. Ystävällä omansa - minun nimikirjaimellani varustettuna. Uusin on tietysti aina se hienoin, mutta voi jukra, että rakastan tätä! Koko idea hahmottui aika lyhyellä aikavälillä, alle viikko kerettiin pyöritellä teemaa ja alle vuorokausi tuijotella lopullista kuvaa, paikasta olin epävarma vielä siinä vaiheessa, kun ystävääni tatuoitiin jo. Kokeilin siirtokuvaa kolmeen paikkaan, jalkaan ja molempiin käsiin. Oikea käsivarsi vei voiton ja kerkesin päätöstäni katumaan hetken neulan alla ollessani, mutta valmista kuvaa katsoessani - 
                                                     I DON'T CARE! I LOVE IT! 
Pöllö asuu melko lähellä kyynärtaivetta, joten kaksi kolmasosaa -hihakin peittää sen vielä loistavasti. Riemuvoitto oli myös se, että stockan naistenosaston myyjällä oli iso höyhentatuointi samassa kohdassa. Niin se maailma muuttuu, ja minä sen mukana.

Tatuoinnin suunnitteli (meidän sekavien ja alativaihtuvien ohjeidemme mukaisesti) Liskogallerian Hanne, jonka ihanaa kädenjälkeä ja taitavaa työtä suosittelen koko sydämestäni.






4 kommenttia:

  1. Tää on kyl tosi söpö <3 itelläki iskee tatskakuume.. ja jossain vaiheessa tulee pöllö mullekin! Nähtiin tänään Juhan kanssa pöllö kun kaarrettiin äitin pihaan, se lens meidän auton yli ja jäi odottomaan meitä puun oksalle. Sit katteltiin sitä sen hetkinen kunnes joku koira räksytti sen karkuun x)

    VastaaPoista
  2. Oiii, selvä merkki. Pöllöaikaa varaamaan! Mä en ollu yhtää ehtiny haaveilla pöllöstä ennenku viikkoa ennen tatuointiaikaa. :D Joskus pitää olla spontaani.

    VastaaPoista
  3. Oi, ihana pöllö! Ois kiva saada sellanen tatskapostaus sulta, jos sulla oli enemmänkin niitä :)

    VastaaPoista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.