tiistai 15. tammikuuta 2013

tapaus LivBox



Herättääkö LivBox jossakussa muussa kuin itsessäni hämmennyksen sekaista ilahtumista? En nimittäin osaa pukea oikein edes tunnetilaksi sitä, mitä mieltä mokomasta kuukausittain kotiin toimitettavasta kosmetiikkaylläristä olen.

Kun ensimmäinen LivBox päätyi valikoiduille vastaanottajille, eli muutamien lukemieni blogien päivityksiin, olin haltioissani. Mahtava tapa tutustua uuteen kosmetiikkaan, jota muuten ei tulisi lähdettyä kokeilemaan. Tilasin heti itselleni eksklusiiviseltä vaikuttavan kutsun, ja jännitin, pääsenkö sen turvin tilaamaan omani. Kun kutsu sitten -tietenkin- osui kohdalle, laitoin tilauksen kärppänä menemään ja jäin kuumeisesti odottelemaan omaa LivBoxia. 


Se ensimmäinen LivBox olikin vähän sarjassamme "liian hyvää ollakseen totta", mutta päädyin silti optimistina nojautua siihen mahdollisuuteen, että sisältö olisi jatkossakin yhtä mainiota. Joulukuun boksi ei vielä meille asti ehtinyt, joten sen sisällön kävin kurkkimassa netistä. Täytyy myöntää, että sitä tutkiessani olin jo hieman huolestunut.

Tänään vihdoin postista hakemastani tammikuun paketista paljastui kolmen näytekokoisen tuotteen lisäksi tummansininen kynsilakka ja kirkkaanpunainen huulipuna- molemmat sävyjä, joita ei varmasti normaalisti tulisi valittua. Toki koko paketin idea on, että tulee tutustuttua uusiin tuotteisiin, mutta haluanko todella maksaa siitä, että saan kolme näytettä (jotka voisin pyytää veloituksetta kokeiluuni myös minkä tahansa tavaratalon kosmetiikkaosastolta) sekä kaksi kummallisen sävyistä meikkiä, joista ehkä iiiihan vähän tulee sellainen fiilis, että niitä ei sen erityisemmin ole boksiin "valikoitu" vaan ne ovat valmistajalle ns. ylijäämää..


Kaunis paketointi on muuten saanut kiitosta, mutta itse antaisin ihan pikkuriikkisen miinusta tuosta mustasta paperihärpäkkeestä, sillä siitä irtoilevat pienenpienet hiutavat leijailivat joka paikkaan ja pysyvät itsepintaisesti kiinni puteleissa..

:( 


 Lisäksi on hurjan harhaanjohtavaa, että tuotteiden mukana saapuvassa "esittelyssä" ja LivBoxin nettisivuilla puhutaan kokoajan normaaleista tuotekoista ja mainitaan normaaleiden tuotekokojen hinnat, mistä mielestäni kuluttajalle jää mielikuva siitä, että boksissakin tulee mukana normaalikokoisia tuotteita. Ymmärtäisin, jos boksissa olisi vaikka yksi näytekokoinen tuote per lähetys- mutta tässä tammikuun paketissakin oli yli puolet näytteitä.



En usko, että 3kk kokeilujakson loputtua päädyn enää jatkamaan tilausta, mutta odotan kyllä innolla, mitä ihanaa tai vähemmän ihanaa seuraavista kahdesta boksista paljastuu. Ja myönnettäköön, että Moroccanoil on kyllä ollut kokeiltavien tuotteiden listalla jo jonkinaikaa, eli 10ml näytepurkista riittänee muutamaksi kerraksi iloa.

kaikki missä lukee "Kate Moss" on kyllä jonkunverran ihanaa.

4 kommenttia:

  1. Itsekin harlitsin tilausta, kuvitellen että boxkin tuotteet tosiaankin olisivat normikokoisia.. harhaanjohtavaa tuo heidän mainonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, se harmittaa, että tosiaan on niin harhaanjohtavaa. pitäis vaan uskoa siihen, että jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä on! :D

      Poista
  2. Mä oon kanssa vähän pettynyt tohon harhaanjohtavaan mainontaan, mutta silleen tyyväinen, että tähän asti yli puolet on ollut haluamiani tuotteita, mutta tässäkin on kyse vain hyvästä tuurista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan et seuraavat kaks boksia yllättäis mutkin positiivisesti :)

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.