torstai 17. tammikuuta 2013

kök

Sain siunauksen sekä asunnon omistajalta että poikaystävältä maalausprojektiin, joskin jälkimmäinen on edelleen enemmän vaaleansinisen kuin mintunvihreän kannalla. Se sopii kyllä ihan mainiosti sekin. Mintunvihreäbuumia lievittämään ostin pinosta kolmen euron sisustusteippirullan ja teippasin sillä pari suloista postikorttia keittiön seinälle. Meillä tykätään possuista. Haarukassa ja veitsessä roikkuu patalaput ja keittiöpyyhkeet, tällä kertaa kaikki pesussa.



Mintunvihreys ei ehkä ihan hirveästi erotu, koska kuvat oli pakko käyttää lomogrammin kautta auringonvalon puutteen vuoksi, että olivat edes siedettäviä katsella. Innostuin kuitenkin näissä aamuhämärissä kuvaamaan pari muutakin mieluista yksityiskohtaa keittiöstä.



TIME IS FLYING -kello on ostettu joskus vuosia sitten ensimmäiseen omaan kotiin stockan hulluilta päiviltä, ja tykkään sen viestistä. Aika on tosiaan lentänyt niistä vuosista.. oikeassa alakulmassa lymyilee Paola Suhosen "lento" palovaroitin, sekin muuten stockalta, tällä kertaa kantistarjouksesta viime vuoden loppupuolelta. Mulla on muuten juttu kaikkeen turvallisuutta edistävään kauniiseen designiin, erityisesti heijastimiin ja palovaroittimiin. Yksiössä kolme palovaroitinta oli vaan rehellisesti liikaa, niin nyt kaks niistä lymyää kellarissa. 



Ystäviltä sain 25v lahjaksi emalimukin, joka Tommy Tabermanin sanoin muistuttaa, "ihmeitä ei pidä odotella, ihmeitä pitää tehdä". Tämä odottaa naulassa kesää ja mökille hampaidenpesumukiksi pääsyä. Meillä oli nimittäin lapsuudessa mummon mökillä käytössä kullakin isiemme tai äitiemme emalimukit siinä tarkoituksessa, joten emalimukit on mulle ikuisesti hampaidenpesumukeja..


Tässä kuvassa onkin kaksi kirppislöytöä. Marimekkoverhot ostin pari kesää sitten hietsun kirppikseltä ilman edes tietoa ikkunasta, johon ne päätyisivät. Ne ovat jotain vanhempaa tuotantoa, paksua puuvillaa ja keskellä on hailakan vaaleanpunainen/ beige väritys. Myyjä myi ne tosi halvalla, koska halusi mieluummin myydä ne jollekkulle, joka ostaa ne itselleen, kuin jälleenmyyjälle. Minä kiitin kauniisti. Viereinen valokuva löytyi kaivarin kanuunasta rumissa kehyksissä, ostin uudet ja ihastelen sitä joka päivä. 

Alla muuten toinenkin aamuyöllä syntynyt kirppistelypostaus. This girl is on fireee!

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus!! Ja ihanan persoonallisia yksityiskohtia keittiössä! =) En koskaan kuvitellu että Marimekon verhot vois näyttää hyviltä, mutta nuo kieltämättä näyttää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! Mä oon ihan rakastunut tohon satulaan, meillä on hopeiset versiot olkkarissa, ja sinkkukodissa mulla oli sinkkuelämäästä tuttua tantsua (pienempi versio tuosta) makkarissa. Ja uuden malliston kaunis kauris olis ihana, jos olis isompi koti ja useampia huoneita... jos olis liikaa rahaa vaihtelisin verhoja tosi usein!

      Poista
  2. Tosi kivoja yksityiskohtia teidän keittiössä ja noi Marimekon verhot on i-h-a-n-a-t! :) Myös toi uusi banneri on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jen! Noi oli niin superlöytö aikoinaan. Ja pöh pöh. <3

      Poista
  3. Oi, miten söpöjä yksityiskohtia! :) Toivotavasti saadaan valmiista seinästä kuvia myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varmasti tulee, jahka saadaan yksimielisyys väristä ja pensselit heilumaan :)

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.