tiistai 15. tammikuuta 2013

IHOLLA

Nyt täytyy myöntää- uusinta tuotantokautta tuli melkoisesti odotettua! Viime tuotantokaudesta sai joku tämän vuoden naisista omien sanojensa mukaan voimaa, itse löysin sieltä ehkä aihetta itseironiseen tarkkailuun ja paljon ääneen nauramisen aihetta. Ihan hyväntahtoisesti, mutta kuitenkin.
Analysoitiin jo eilen ystävän kanssa ensimmäisen jakson tapahtumia (Venlan humalainen hampurilaisen syönti oli kornilla tavalla surullista, Claudian itku ex miehen typeryydestä taas tyhjentävällä tavalla), ja odotan innolla tän illan jaksoa, sillä mielenkiintoisin tyyppi on tietysti Sanni. 

kuva: ava


Meillä katsellaan hirvittävän harvoin telkkaria, se saattaa normaalisti olla useammankin viikon putkeen kiinni. Nyt tuli käyttöä elisa viihteelle, jonka kerran dna:n asiakaspalveluun lopullisesti tympääntyneenä tilasin, ja tein naisille ihan oman kansion, johon jaksot tallentuvat säännöllisesti. Tulipa käyttöä sillekkin palvelulle! 

Eilen nukkumaanmennessä mietin, pystyisinkö itse avaamaan itseäni kameralle - mihinkään bb taloon en ikuna lähtis, mutta iholla on aika nätisti toteutettu ja enemmän osallistujista on kuullut hyvää kuin pahaa puhuttavan. Mitä sille kameralle sitten tallentuisi? Sotkuinen koti, ärhämiä ja kärhämiä poikaystävän kanssa, joskus hempeilyäkin onneksi, ikuinen lukiolainen, kaivopuiston rannat ja naapurin Tiinan sohvalla se kuoppa, jonka olen jättänyt jälkeeni? Mahtavia ylianalyysejä ystäväni parisuhdetilanteesta, muutama lämmin hetki kummipoikien kanssa? Saisiko pienemmän ensiaskeleet, joita kovasti odotan tapahtuvaksi hetkenä minä hyvänsä? Mitä mä sille kameralle puhuisin? 

Sanoisin "enimmäkseen olen tyytyväinen", katsoisin ehkä viistosi vasemmalle ja jatkaisin; "olen usein jopa onnellinen". Mutta koska kameralle ei kuulemma voi olla kuin rehellinen, olisi lopulta katsottava siihen suoraan ja kerrottava, että "haluaisin kyllä istua hetkeksi alas Claudian kanssa ja kuulla, että kolmen vuoden päästä asiat ovat kuten niin kovasti toivoisin niiden olevan: opiskelupaikka, isompi asunto, ja vauva tulossa."

4 kommenttia:

  1. Tää on myös mun lempisarja, muuten en oikein tv:tä katokaan :) Meinasin hakea tähän ohjelmaan, mutta jänistin viimehetkellä. Olisihan tuo mielenkiintoista, mutta onneksi en joutunut tallentamaan viimeaikaista tilannettani, josta en olisi toisaalta ennen hakua mitään arvannut. Ehkä niin oli tarkotus ja ehkä seuraavalla kerralla sitten ;)

    VastaaPoista
  2. Oi, rohkea ajatus! Mua harmitti, kun luin, että muuttolintuja syksyllä- blogin Joannalla oli ollut kamera kokeilussa mutta häntä ei sitten lopulta tultu valinneeksi sarjaan, sillä olisin ihan hitsin mielelläni katsellut häntä telkkarista. Onneks kaikki viis tän tuotantokauden naista vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta, jäämme innolla seuraamaan :) Ja hae ihmeessä seuraavalle kaudelle, jos yhtään tuntuu siltä!

    VastaaPoista
  3. Ääh! Siis paras! Syvällisempää ja raaempaa ohjelmaa ei löydä suomalaisesta ohjelmistosta. Siis varmasti monta naista ainakin koskettanut. Mua se on ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hyvä etten oo yksin fanitukseni kanssa! :)

      Poista

jee, sä aiot kommentoida!
tosi kiva ni ei tartte ittekseen höpötellä.